Divisie 2 Olympia S.C. 9 – 4 Liedekerke Lions

Na de moeilijke wedstrijd vorige week in Deurne kreeg Olympia S.C. vandaag Liedekerke op bezoek. Na 2 minuten bracht Tom Uytterhoeven, op assist van Nico Verschoren en Niels Rosiers, de thuisploeg op voorsprong. Vier minuten later volgde Evan Cornish op assist van Brent Boon en Sean O’Neill. In de zevende minuut zou blijken dat dit een goed werkende lijn is, daar Sean O’Neill de pass van Brent Boon en Evan Cornish tegen de netten knalde. Halfweg de eerste periode kon Liedekerke Lions een eerste keer tegenprikken, maar al snel nam Olympia de touwtjes terug in handen. Brent Boon kon de 4-1 scoren op assist van Sean O’Neill en Evan Cornish. In de 16de minuut kon Liedekerke een tweede keer scoren, maar 8 seconden later scoorde Brent Boon zijn 2de van de ochtend op assist van Redlev Cornelis. Met 5-2 op het scorebord werden de kleedkamers opgezocht. In de tweede periode was het Olympia S.C. die dankzij Sean O’Neill die eerst kon scoren. Een halve minuut later was het Liedekerke die de cijfers op 6-3 zette. Halfweg de tweede periode stond het 7-3 dankzij Tom Uytterhoeven en de periode werd afgesloten met 7-4 op het scorebord. In de derde periode werd er gestreden voor elke puck, maar Olympia kon halfweg de derde periode de achtste goal maken aan de hand van Sean O’Neill. Met nog 4 minuten te spelen scoorde Matthias de negende goal voor de thuisploeg op assist van Brent Boon, wat ook de eindstand werd.