U14 Beaufort Knights 3 – 13 Olympia Heist

Deze zaterdagochtend stond een vroeg vertrek gepland voor U14. Zij werden om 9.45 in Beaufort op de ijsbaan verwacht. De wedstrijd ging van start en Olympia nam meteen de touwtjes in handen. Binnen de minuut stonden de bezoekers 0-1 voor. Aanvallen van Beaufort werden goed opgevangen en na 10 minuten stond er 6-0 op het scorebord. Scorers van dienst waren Mats Laurens, Quinten Stavleu, Niyo Smets, Miron Grin (2x) en Tanel Van Tendeloo. In de tiende minuut kon Beaufort een gaatje vinden in de Heistse verdediging en Beaufort kan zijn eerste goal maken waardoor er gerust wordt met 1-6. Na 5 minuten in de tweede periode zag Beaufort zijn kans om hun tweede goal te scoren. Dankzij goed samenspel kon Heist de voorsprong uitbouwen tot 2-9 met goals van Miron Grin, Per Roelofs en Luckas Meulemans. In de derde periode kon Olympia dankzij Miron Grin (2x) en Tanel Van Tendeloo uitlopen tot 2-12 waarna Beaufort hun derde goal van de wedstrijd kon scoren. Met nog 47 seconden te spelen zetten Quinten Stavleu de eindstand van 3-13 op het scorebord.