U18 Coldplay Sharks Mechelen 12 – 0 Olympia Heist

Doordat Olympia 4 spelers in de lappenmand heeft, trokken onze U18 met  8 spelers en 2 goalies zaterdag naar Mechelen. Olympia begon sterk verdedigend aan de wedstrijd en kon lange tijd de netten schoon houden. Halfweg de eerste periode kon Mechelen een gaatje vinden en verscheen de 1-0 op het scorebord. Ondanks het harde werk van de Heistelingen werd de eerste periode afgesloten met 6-0 op het scorebord. In de tweede periode werkte de Heistse ploeg goed samen en konden ze vele aanvallen stoppen. Heist kon enkele mooie aanvallen opbouwen maar deze werden in het aanvalsvak goed opgevangen.  De tweede periode werd afgesloten met 11-0 op het scorebord. Ook in de derde periode bleef Heist zijn uiterste best doen en met 12-0 op het scorebord werd de wedstrijd afgesloten.

Scroll naar boven