Divisie 4 Heavy Hitters 7 – 0 Liedekerke Lions

De laatste wedstrijd dit weekend was er eentje voor onze divisie 4 ploeg. Zij ontvingen Liedekerke Lions die in het klassement net achter de thuisploeg staan. Na 3 minuten kon Schelles Robin een assist van Joren Mesens tegen de netten werken. Met nog 3 minuten te spelen zette Jary Claes via Jef Vissers en Sander Braes de 2-0 op het scorebord. In de tweede periode hadden de Heavy Hitters het lastig met voorbij de Liedekerkse verdediging te raken. Na 8 minuten kon Wannes Baetens op assist van Robin Schelles de 3-0 op het scorebord zetten. Met een goal van Robin Schelles op assist van Wannes Baetens en Tom Raeymaekers kon er gerust worden met 4-0. Ook in de derde periode had Heavy Hitters het lastig om voorbij Liedekerke te raken en na 8 minuten lukte het Jary Claes om de 5de van de avond te scoren op assist van Jef Vissers en Johan Van Nieuwenhove. Dankzij goalie Emiel Meir bleef de 0 op het scorebord staan. Heavy Hitters zocht veel openingen en 2 minuten voor einde speeltijd zorgde Gilles Claes op assist van Sander Braes de 6-0. Robin Schelles maakte het af met nog 1 seconde te spelen op assist van Johan Van Nieuwenhove en Tom Raeymaekers.

Scroll naar boven