Divisie 1 Bulldogs Liège 4 – 5 Olympia Heist

Met 14 spelers en 2 goalies trok onze eerste ploeg naar Luik voor de laatste wedstrijd van dit weekend. Beide ploegen gaven een sterke indruk en de goalies hadden dan ook regelmatig hun werk. Het geluk zat in de eerste periode vooral aan de kant van Luik, die in de 12de minuut kon scoren. Luik trok het laken ook meer en meer naar zich toe in de eerste periode waardoor zij de rust ingingen met een 2-0 voorsprong. De rust nam coach Hes Roelofs te baat om zijn ploeg toe te spreken, want in de tweede periode zagen we een ander Olympia spelen. Goed passenspel en het volledige ijs gebruikend ging Olympia op zoek naar de goal en in de 6de minuut zetten Nick Pupinin en eerste op het bord. 3 minuten later volgde Redlef Cornelis met de gelijkmaker. Dankzij een sterke goalie en een goeddraaiende defence konden de netten van Olympia heel lang leeg blijven. Met nog iets meer dan vier minuten te spelen verscheen er 3-2 op het scorebord. In de derde periode trok Olympia het laken naar zich toe en kon Timo Dewin 2x scoren in de eerste 3 minuten. Ondanks het goede samenspel kon Luik door een gaatje glippen waardoor de cijfers weer gelijk stonden, maar anderhalve minuut later zette Glenn Serneels orde op zaken en legde de eindstand 4-5 vast.