Divisie 2 Sportoase Antwerp Phantoms blauw 14 – 4 Flashguns Heist

Op zaterdagavond had de thuisploeg slechts 32 seconden nodig om een eerste keer te scoren. Na 8 minuten prijkte de 3-0 op het scorebord en hoe zeer Flashguns ook probeerde de rangen te sluiten, lukte dit niet. De aanvallen die door de bezoekers werden opgebouwd, werden vakkundig weggewerkt door de Deurnese verdediging. In de 13de minuut kon Stefan Casteels dan de 3-1 scoren. Hierna pakt Flashguns Heist een domme fout en met 1 man in de penaltybox kon Phantoms de 4-1 op het bord. Bij de volgende face-off nam Phantoms onmiddellijk puckbezit en 8 seconden later stond het 5-1. Uiteindelijk werd er gerust met 6-1 op het scorebord. In de tweede periode vonden Flashguns elkaar veel beter en werden aanvallen heel goed opgevangen. In de 6de minuut vond Axel Verstappen zijn weg naar de goal voor een tweede doelpunt. Ondanks het goed samenspelen van Flashguns kon Deurne nog 2x scoren. In de derde periode liep Deurne dan verder uit tot 12 – 2 tot Axel Verstappen in de 13de minuut nog een keertje de netten deed trillen. Pieter-Jan De Raet pikte ook nog een goaltje mee, maar de wedstrijd werd afgesloten met 14-4 op het scorebord.