Divisie 3 Hitmen Heist 10 – 2 HYC New Stars

De eerste wedstrijd van het weekend is er eentje voor onze Divisie 3 ploeg, die tegen HYC New Stars uitkwamen vanavond. Ondanks kansen aan beide kanten, was het HYC New Stars die de score openden in de 5de minuut. Hitmen bleef openingen zoeken, maar het duurde tot halfweg de eerste periode vooraleer Olivier Suerickx de cijfers gelijk zette.  Er werden veel kansen gecreëerd maar de afwerking lukte niet. In de 16de minuut kon Vincent Deckers dan de 2-1 op het bord zetten. Hiermee werd ook de kleedkamer opgezocht. In de tweede periode trok Hitmen het laken onmiddellijk naar zich toe en binnen de 2 minuten kon Wannes Baetens scoren. Eventjes leken de thuisspelers elkaar helemaal niet te vinden op het ijs en hier kon HYC van profiteren met 3-2 te scoren. Hitmen herstelde zich  en bleef jagen achter een goal. In de 12de minuut kon Giovanni De Ceuster deze maken, een minuutje later kon Gilles Claes er eentje in powerplay maken. Door de goal van Lennert Cerstiaens gingen we de 5 minuten pauze in met 6-2. Ook in de derde periode trok Hitmen het laken naar zich toe met 3 goals in 6 minuten. Thibo Christiaens, Bamba Leno en Kristof Steurs waren de scoorders van dienst. Met een tweede goal  van Vincent Deckers werd de 10-2 eindstand vastgelegd.