Divisie 3 Liedekerke Lions 3 – 11 Hitmen Heist

In het begin ging de wedstrijd heel gelijklopend op. Er werden aan beide kanten kansen opgebouwd, maar evenzeer stond er aan beide kanten een sterk werkende verdediging waardoor de score lang 0-0 bleef. In de 11de minuut slaagde het trio Gilles Claes – Bamba Leno- Giovanni De Ceuster om de 0-1 op het bord te zetten. Liedekerke bleef gaatjes zoeken en een minuutje later stonden de cijfers alweer gelijk. Toch kon Olivier Suerickx in de 16de minuut de Heistse Hitmen terug op voorsprong brengen wat ook de ruststand was. In de tweede periode had Vincent Deckers slechts 57 seconden nodig om de pass van Thibo Christiaens af te werken. Liedekerke trok een versnelling bij en konden terug komen tot 2-3. Liedekerke bleef aanvallen maar vond geen gaatje. Ook Heist bleef langs alle kanten aanvallen en in de 28ste minuut kon Vincent Deckers de pas van Thibo voorbij de Liedekerkense goalie krijgen. Hitmen bleef zoeken en een halve minuut later kon ook Gilles Claes op assist van Giovanni De Ceuster scoren. Natuurlijk kon Bamba Leno niet achterblijven, hij nam het 6de doelpunt voor zijn rekening. Met nog een minuutje te spelen zette diezelfde Bamba Leno de 2-7 op het scorebord op assist van Giovanni De Ceuster en GIlles Claes. Dat dit een sterke voorlijn vormt, was meteen duidelijk in de derde periode. Slechts 34 seconden hadden deze mannen nodig om voorbij de goalie te raken. Bij de face-off die volgde nam Hitmen terug het initiatief waardoor het wederom slechts een halve minuut wachten was tot Thibo Christiaens de 9de van de avond scoorde. De soepelheid waarmee Hitmen de derde periode begon, leek ineens te stokken. Passen vonden geen ontvanger en Liedekerke kon dieper het Heistse vak inspelen. Dit leidde dan ook tot de 3-9. Beide ploegen probeerden nog een goaltje mee te pikken, maar lange tijd leek dit de eindstand te zijn. De laatste halve minuut kon Kristof Steurs en Gilles Claes elk nog een keertje scoren waardoor Hitmen 3-11 op het scorebord zette en de 2 bijhorende punten mee naar Heist brachten.