Divisie 2 Olympia S.C. 4 – 7 Coldplay Sharks Mechelen

De tweede wedstrijd op zaterdagvoormiddag was er eentje voor onze divisie 2 ploeg Olympia S.C.. Vanaf de eerste minuut gingen ze in de aanval en na 43 seconden kon Evan Cornish scoren op assist van Brent Boon. Olympia werkte goed samen en kon meerdere aanvallen opzetten, maar ook de bezoekende ploeg kreeg meermaals kansen. Mede dankzij goalie Lode Boen en een sterke verdediging kon Olympia de netten schoon houden. Halfweg de eerste periode kon Mechelen op gelijke hoogte komen, maar een minuutje later zette Kenny Laporte de assist van Sean O’Neill om in een 2-1. Olympia had graag met deze cijfers gaan rusten, maar dit was buiten Mechelen geteld dit met nog iets meer dan een minuut te spelen de cijfers gelijk zette. Ook in de tweede periode gaven de 2 ploegen elkaar geen duimbreed toe. Er kwamen vele aanvallen maar geen enkele kon afgewerkt worden. In de 9de minuut kon Nico Verschoren de assist van Raf Nys tegen de netten werken en bracht zo Olympia terug op voorsprong. Iets later was het dan Evan Cornish op assist van Sean O’Neill die de 4-2 op het bord zette. Mechelen bleef gaatjes zoeken en na 15 minuten in de tweede periode stond de 4-3 op het bord. Met nog 8 seconden te spelen in deze periode verscheen ook de 4-4. In de derde periode bleven beide teams strijden voor een goal te kunnen maken, maar ze waren aan elkaar gewaagd. In de dertiende minuut kon Mechelen scoren waardoor Heist nog meer op zoek ging naar de goal. De laatste 2 minuten vielen er nog twee goals voor Mechelen waardoor de eindstand vaststaat op 4-7.