Divisie 2 Sportoase Antwerp Phantoms wit 14 – 1 Olympia S.C.

Op zondagmiddag werd divisie 2 ploeg Olympia S.C. verwacht in Deurne voor hun negende wedstrijd van het seizoen. Dat dit een zware opdracht ging worden, was al duidelijk vanaf het eerste ogenblik. Na anderhalve minuut kon de thuisploeg de netten al doen trillen. Olympia S.C. deed enorm zijn best om de rangen te sluiten en zo sterk mogelijk te verdedigen maar halfweg de eerste periode stond het al 3-1. Met een speler van Phantoms op de bank kon Evan Cornish de aanval van Sean O’Neill en Kenny Laporte afwerken. De eerste periode werd afgesloten met 4-1 op het scorebord. In de tweede periode zetten Phantoms langs alle kanten aanvallen op en konden deze periode afsluiten met 9-1 op het scorebord. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten met 14-1 op het scorebord.

Scroll naar boven