U14 HYC Herentals Rood 7 – 4 Olympia Heist

De eerste vakantiedag werden onze U14 in Herentals verwacht voor hun laatste wedstrijd van 2023 tegen HYC Rood. De thuisploeg had minder dan een minuut nodig om op voorsprong te raken, Miron Grin kon na bijna 4 minuten de cijfers weer gelijk zetten. Nadat Herentals weer op voorsprong gekomen was, kon Per Roelofs naar Miron Grin passen waardoor de cijfers weer gelijk stonden. Met nog anderhalve minuut te spelen verscheen de 3-2 op het scorebord. Met deze cijfers werd er ook gerust. Miron Grin kon 8 minuten ver in de tweede periode de cijfers gelijk zetten, maar Olympia kon de rangen niet gesloten houden. De tweede periode werd afgesloten met 4-3 op het scorebord. HYC liep in de derde periode verder uit naar 5-3, maar Luckas Meulemans kon de aanval van Miron Grin en Emiel Janssens omzetten naar 5-4. Met nog 5 minuten te spelen kon HYC op 20 seconden tijd twee maal scoren wat de eindstand op 7-4 bracht.