U14 Chiefs Leuven 3 – 2 Olympia Heist

Vanaf de eerste puckdrop was het duidelijk dat Chiefs voor de volle winst ging. Heist werd terug gedrukt in het eigen vak en dankzij sterk verdedigend werk en een goede goalie bleef de 0 lange tijd op het scorebord. Na 12 minuten was het toch Olympia die een eerste keer scoorde dankzij Niyo Smets die de pas van Tanel Van Tendeloo afwerkte. Tijdens de tweede periode bleef Chiefs sterk aanvallen, Heist deed alle moeite om de aanvallen op te vangen en bij de zoemer stond er 3-1 op het scorebord. In de derde periode bleven beide ploegen jagen achter een doelpunt, wat Olympia lukte in de 13de minuut. Per Roelofs zette, op assist van Tanel Van Tendeloo, de 3-2 op het scorebord wat uiteindelijk ook de eindscore werd.