Divisie 1a Sportoase Antwerp Phantoms Geel 10 – 2 Olympia Heist

In het nieuwe jaar start ook het tweede deel van de competitie, waar Olympia Heist uitkomt in divisie 1a. De eerste wedstrijd was tegen Phantoms geel en na de eerdere wedstrijden wisten we dat dit een harde dobber ging zijn. De eerste periode deed Olympia enorm zijn best om de rangen te sluiten maar kon niet beletten dat Phantoms 5x de netten liet trillen. Ook in de tweede periode ging Deurne er als een sneltrein van door en kon uitlopen tot 9-0. Met nog 3 seconden te spelen kon Glenn Serneels na assists van Kevin De Winter en Redlef Cornelis de 9-1 op het bord zetten. Na 6 minuten in de derde periode kon Kevin De Winter de assists van Timo Dewin en Redlef COrnelis omzetten in een goal. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met 10-2 op het scorebord.

Scroll naar boven