Divisie 3 Hitmen Heist 3 – 7 Brussels Capitals

De laatste wedstrijd van het weekend was er eentje voor Hitmen Heist. Vanaf de eerste puckdrop probeerde deĀ  thuisploeg goed druk te zetten en na 5 minuten kon Bamba Leno de assist van Giovanni de Ceuster tegen de netten werken. Bij de volgende goal wisselden ze de rollen om en verscheen de 2-0 op het scorebord. Met een man op de Heistse strafbank kon Brussels het laken naar zich trekken en verscheen de 2-1 op het scorebord. Met deze cijfers werden de kleedkamers opgezocht. In de tweede periode had Giovanni De Ceuster slechts 31 seconden om de assist van Robin Schelles om te zetten in de 3-1. Hitmen hield de rangen goed gesloten en halfweg de tweede periode kon Brussels hun tweede van de avond maken en met nog 3 minuten te spelen stonden de cijfers gelijk. In de derde periode trok Brussels het laken helemaal naar zich toe en met 3-7 op het scorebord gingen de punten verdiend met de bezoekers mee naar huis.

Scroll naar boven