U14 Sportoase Antwerp Phantoms 6 – 4 Olympia Heist

Op zondagmiddag werd onze U14 in Deurne verwacht. Na 35 seconden was de bezoekende al op achterstand en na 8 minuten stond de 2-0 op het scorebord. Heist deed enorm zijn best om gaatjes te vinden in de verdediging van Deurne. Met nog 4 minuten te spelen was het Tanel Van Tendeloo die de 2-1 op het scorebord zette. Tijdens de rust werden onze spelers toegesproken door coach Dimitri Grin en na bijna 2 minuten in de tweede periode stond het 2-2 door Miron Grin op assist van Quinten Stavleu. Na 5 minuten stond het alweer 4-2 ondanks vele pogingen van Heist. In de 7de minuut was het Miron Grin die pass van Wout Calottens tegen de netten werkte en 3 minuten later was het Per Roelofs die de assist van Miron Grin en Luckas Meulemans die de cijfers gelijk zette. Met 4-4 op het scorebord werd er een tweede keer gerust. In de derde periode zat het geluk aan de zijde van Phantoms die nog 2x konden scoren. Heist deed vele pogingen op goal, maar kon er geen doelpuntje meer uitslepen. De wedstrijd werd afgesloten met 6-4 op het scorebord, zaterdag staat de terugwedstrijd op het programma om 9u op het Heistse ijs.