Divisie 1a Chiefs Leuven 9 – 1 Olympia Heist

Op zondagavond stond de eerste wedstrijd tegen Chiefs Leuven op het programma. Olympia Heist wist dat dit een zware dobber ging worden, daar zij een perfecte eerste ronde gespeeld hebben met geen puntenverlies. Tijdens de eerste periode viel er een vroege goal van Leuven, maar Olympia slaagde erin de rangen te sluiten en met 1-0 de kleedkamer op te zoeken. Na de dweilpauze werd Heist verrast onmiddellijk verrast door een heel sterk Leuven, dat de face-off direct omzette in een goal, 15 seconden later volgde de 3-0. Hoe Heist ook probeerde ze kregen de rangen niet gesloten. De kleedkamer werd terug opgezocht met een 8-0 op het scorebord. In de derde periode vonden de Heistse spelers elkaar beter en konden ze vele aanvallen afslagen, tot in de 8ste minuut de 9-0 viel. In de 10de minuut kon Kevin Glassee van aan de blauwe lijn de eindstand van 9-1 vastleggen.

Scroll naar boven