Divisie 2 Sportoase Antwerp Phantoms wit 8 – 4 Olympia S.C.

Olympia S.C. ging op zondagavond op bezoek bij de tweede van het klassement, Phantoms wit. Na anderhalve minuut waren de bezoekers van Heist aangewezen op achtervolgen en na 9 minuten stond het 2-0. 54 seconden nadien kon Evan Cornish de passen van Tom Uytterhoeven en Kristof Blauwens afwerken en de kleedkamer werd opgezocht met 2-1. Sean O’Neill had slechts 27 seconden nodig in de tweede periode om de gelijkmaker te maken en met nog 28 seconden te spelen kon Evan Cornish de assist van Sean O’Neill omzetten naar een 2-3 voorsprong. Na de tweede dweilpauze zat het geluk duidelijk niet meer aan de Heistse kant. Na 5 minuten in de derde periode had Phantoms 3x gescoord en waren de Heistenaren op achtervolgen aangewezen. Deurne kon verder uitlopen tot 8-3 tot in de 59ste minuut. Hier scoorde Evan Cornish op assist van Sean O’Neill de 8-4.

Scroll naar boven