Divisie 2 Flashguns Heist 1 – 6 HYC Stars Herentals

De eerste wedstrijd van het weekend was voor onze divisie 2 ploeg Flashguns Heist, die koploper HYC Stars mocht ontvangen. De bezoekers werden getrakteerd op een mooi wedstrijd waarbij langs beide kanten aanvallen konden opgebouwd. HYC was de eerste die kon scoren, 7 minuten later volgde Pieter-Jan De Raet die op assist van Geert Cerstiaens en Kilian Ceulemans de cijfers gelijk kon zetten. Hoe hard Heist ook probeerde, de rangen konden niet gesloten worden en in de 17de minuut was Heist op achtervolgen aangewezen. Niet veel later kreeg HYC een penaltyshot toegewezen die dankzij een alerte Joris Claes geen doelpunt werd. De eerste periode werd afgesloten met 1-3 op het scorebord, de tweede periode met 1-5 en de laatste periode met 1-6.