Divisie 3 HYC New Stars 4 – 5 Hitmen Heist

Op vrijdagavond werden onze Hitmen in Herentals verwacht voor een wedstrijd tegen de New Stars. Het was Herentals die de score kon openen en in de 9de minuut kon Vincent Deckers de cijfers gelijk zetten op assist van Robin Schelles. 3 minuten later was het diezelfde Vincent Deckers die Heist op voorsprong brengt op assist van Thibo Christiaens. Met deze cijfers werd er ook gerust. In de tweede periode had Gilles Claes slechts 21 seconden nodig om de aanval van Robin Schelles en Bamba Leno af te werken. Hitmen kon de rangen goed sluiten. Toch konden de New Stars nog een keer voorbij goalie Thomas Van Mael raken in de tweede periode. In de derde periode bleef HYC zoeken na de gelijkmaker en deze vonden ze na 3 minuten en na 5 minuten kwamen ze op voorsprong. Het was wachten tot de laatste anderhalve minuut vooraleer Gilles Claes de assist van Bamba Leno kon omzetten in de gelijkmaker. Met nog 11 seconden te spelen kon Gilles Claes de winst vastleggen.

Scroll naar boven