Divisie 4 Sportoase Antwerp Phantoms 7 – 6 Heavy Hitters Heist

Op zondagmiddag werden de Heavy Hitters in Deurne verwacht voor een wedstrijd tegen de tweede van het klassement. Heavy Hitters probeerden er als een blok te staan en konden goed de aanvallen opvangen, tot in de zesde minuut 2 goalen op 10 seconden vielen. Een minuutje later kon Robin Schelles de 2-1 op het scorebord zetten, maar toch kon Deurne uitlopen tot 4-1. Met nog iets meer dan 3 minuten te spelen kon Tom Raeymaekers op assist van Robin Schelles de 4-2 op het scorebord zetten, maar de periode werd afgesloten met 5-2. De tweede periode werd door Heavy Hitters aangevat met heel veel zin en iedereen werkte voor iedereen. Hierdoor werden vele aanvallen weggewerkt maar halfweg de tweede periode werd het toch 6-2. Met nog iets meer dan 2 minuten te spelen kon Siebe Rymenants de 6-3 op het scorebord zetten dankzij een assist van Thomas Van Maele. In de derde periode trok Heavy Hitters het laken naar zich toe en na 6 minuten kon Siebe Rymenants de 6-4 op assist van Robin Schelles op het scorebord zetten. Halfweg de derde periode viel dankzij een schot van Robin Schelles de 6-5 en schakelde Heavy Hitters een versnelling hoger. Met nog 5 minuten te spelen zette Wannes Baetens de gelijkmaker op het scorebord. Heavy Hitters deed zijn best de gelijkstand te houden, maar met nog 50 seconden te spelen kon de thuisploeg nog scoren.