U14 Olympia Heist 5 – 5 Sportoase Antwerp Phantoms

Ondanks het vroege uur stonden beide ploegen met veel zin aan de face-off. In de 4de minuut was het Miron Grin die op assist van Egon Smets kon scoren. Dit was een wake up call voor Deurne die hier het laken naar zich toe trokken en na 13 minuten was Heist op achtervolgen aangewezen. Met nog 13 seconden te spelen kon Mats Laurens de puck doorspelen naar Tanel Van Tendeloo die de gelijkmaker scoorde. In de tweede periode probeerde Heist vele aanvallen op te zetten maar geen enkele kon afgewerkt worden. Ook Deurne kwam regelmatig aan de goal en kon 1x scoren. Hierdoor werd de tweede periode afgesloten met 2-3 op het scorebord. Na 2 minuten in de derde periode was het Miron Grin die op assist van Per Roelofs en Tanel Van Tendeloo de cijfers gelijk zette. Dit was maar van korte duur, want een minuutje later kon Deurne tegen scoren. Hierna ging Miron Grin vol aan de bak waardoor na 5 minuten de cijfers gelijk stonden. Een minuut later bracht diezelfde Miron Grin Olympia op voorsprong dankzij een assist van Lowie Burgos. Met nog 9 minuten te spelen probeerde Heist de rangen goed te sluiten maar met een mannetje op de strafbank kon Deurne gelijk maken.

Scroll naar boven