Divisie 2 Olympia S.C. 5 – 10 Sportoase Antwerp Phantoms blauw

Olympia S.C. begon sterk aan de wedstrijd en kon lange tijd de 0-0 houden. Halfweg de eerste periode geraakte een sterk spelend Phantoms voorbij goalie Lode Boen. De 0-1 stond op het scorebord. Het was wachten tot in de 16de minuut vooraleer de thuisploeg kon gelijkmaken door Cis Ceulemans op Nico Verschooren. Uiteindelijk werd de eerste periode afgesloten met 1-4 op het scorebord. Tijdens de tweede periode kwam Olympia S.C. sterk opzetten. In de zesde minuut kon Nico Verschoren scoren op assist van Tom Uytterhoeven, in de 9de minuut kon Evan Cornish de assist van Sean O’Neill en Brent Boon voorbij de goalie schieten. Met nog anderhalve minuut te spelen kwam Olympia S.C. terug tot 4-6 dankzij een goal van Sean O’Neill op assist van Evan Cornish en Brent Boon. In de derde periode botste Olympia S.C. op een sterke Deurnese verdediging en goalie, die moeiteloos alle aanvallen wegwerkten. Deurne trok het laken naar zich toe en kon uitlopen tot 4-10. Met nog een halve minuut te spelen kon de tandem Evan Cornish en Sean O’Neill de 5-10 eindstand op het scorebord zetten.