Divisie 3 Coldplay Sharks Mechelen 7 – 10 Hitmen Heist

Onze divisie 3 ploeg werd zaterdagavond verwacht op het ijs in Mechelen. Hitmen begon aan een hoog tempo en binnen de minuut zette Gilles Claes de 0-1 op het scorebord. Hitmen kon niet lang profiteren van deze voorsprong want al snel maakte Mechelen gelijk. In de zesde minuut kon Gilles Claes op assist van Bamba Leno de 1-2 op het scorebord zetten waarna Hitmen het laken naar zich toe trok met 2 snelle doelpunten. Bamba Leno was degene die de 1-3 (assist Sander Deckers) en 1-4 (assist Maxim Coninx) op het scorebord zette. Coldplay Sharks nam het spel over kon terugkomen tot 3-4. Met nog 35 seconden te spelen kon Vincent Deckers de 3-5 maken. In de tweede periode had Gilles Claes net evenveel tijd nodig als in de eerste periode om de assist van Olivier Suerickx tegen de netten te werken. 3 minuten later deed deze tandem dit nogmaals en zo verscheen er 3-7 op het scorebord. Coldplay kon tegenscoren, maar dit was buiten Gilles Claes gerekend, die in een mum van tijd het verschil terug op 4 goals bracht. In de 17de minuut draaide het even in de soep bij onze Hitmen, en in 1 minuut tijd werd de voorsprong gehalveerd. Met nog 2 goals verschil werd de kleedkamer opgezocht. In de derde periode kon Sander Deckers op assist van Olivier Suerickx de 6-9 op het scorebord zetten. Met nog 4 minuten te spelen kon Mechelen tegenprikken en in de 18de minuut zette Vincent Deckers de 7-10 eindstand op het bord.