Divisie 4 Heavy Hitters Heist 11 – 2 Red Roosters Charleroi

De eerste wedstrijd op zaterdag was er eentje voor de divisie 4. Zij ontvingen om 9u Charleroi en begonnen meteen aan een hoog tempo aan de wedstrijd. Na 1 minuut opende Wannes Baetens de score op assist van Robin Schelles. Hierna volgde Bram Peeters  met 2-0 en nogmaals Wannes Baetens, op assist van Jary Claes de 3-0, na 3 minuten te spelen. Charleroi probeerde het spel te storen en het was wachten tot in de 12de minuut vooraleer een aanval nog eens een doelpunt opleverde. Wannes Baetens scoorde zijn 3de van de ochtend op assist van Robin Schelles en Jary Claes. De 5-0 werd gescoord door Robin Schelles op assist van Wannes Baetens en dankzij een short handed goal in de laatste halve minuut van de periode van Valentin Eyckmans werd de kleedkamer opgezocht met 6-0. De tweede periode moest Heavy Hitters starten met nog steeds 1 man in de penaltybox. Charleroi profiteerde hier dankbaar van en na 8 seconden konden ook zij de 0 van het scorebord halen. Al snel vonden Gilian Claes op assist van Bram Peeters en Tom Raeymaekers. Halfweg de 2de periode kon Robin Schelles de 8-1 op het scorebord zetten en met nog 2 minuten te spelen kon Wannes Baetens de 9-1 scoren op assist van Yari Claes en Robin Schelles. In de derde periode konden Jary Claes (assist Wannes Baetens en Robin Schelles) en Robin Schelles (assist Jary Claes en Jef Vissers) het doelpuntensaldo naar 11 brengen. Met nog 30 seconden te gaan vond Charleroi nog een klein gaatje tussen de knieën van goalie Emiel Meir waarbij de eindstand van 11-2 vastlag.