Divisie 3 Hitmen Heist 12 – 2 Liedekerke Lions

De eerste wedstrijd op zaterdag was voor onze Hitmen, die momenteel op een zesde plek in het klassement staan. Hitmen probeerde aan alle kanten gaten te vinden in de Liedekerkse verdediging, maar hier leken ze niet meteen in te lukken. Liedekerke was sterk begonnen aan de wedstrijd en leek niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Het waren dan ook de bezoekers die eerst tot scoren kwamen. Door deze goal schakelde Hitmen een versnelling hoger en tegen het einde van de eerste periode stond het 3-1. Deze doelpunten werden 3x gemaakt door Gilles Claes, met asssists van Robbe Van Twembeke, Schelles Robin en Thibo Christiaens. In de tweede periode trok Hitmen vanaf de eerste seconde in de aanval en na 1min32 maakte Giovanni De Ceuster de 4-1 op assist van Luka Jennen. Hierna was het Liedekerke Lions die het laken naar zich toe trok en de score naar 4-2 bracht. Dankzij 2 goals van Gilles Claes (1x op assist van Maxim Coninx) kwam de stand op 6-2 en met nog 50 seconden te spelen kon Olivier Suerickx de assist van Giovanni De Ceuster verscheen de 7-2. De dweilpauze zorgde ervoor dat Gilles Claes slechts 32 seconden in de derde periode nodig had om de pass van Sander Deckers tegen de netten te knallen. Hitmen bleef druk zetten en door de goals van Gilles Claes (assist Oliver Suerickx), Luka Jennen (assist Robin Schelles), Lennert Cerstiaens (assist Robin Schelles, Thibo Christiaens) en Thibo Christiaens (assist Olivier Suerickx, Giovanni De Ceuster) werd de eindstand 12-2. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Antwerp Phantoms op het programma voor deze ploeg.

Scroll naar boven