Divisie 2 Olympia S.C. 6 – 4 Flashguns Heist

De wedstrijd van 11u op zaterdag was eentje tussen de 2 Heistse ploegen. Vanaf de eerste minuut trok Olympia S.C. het laken naar zich toe en dankzij Evan Cornish (assist Brent Boon), Brent Boon (assist Sean O’Neill, Evan Cornish), en Geoffrey Hendrickx (assist Evan Cornish) stond het na een kwartier spelen 3-0 voor de thuisploeg. Flashguns probeerde aan te vallen maar dit werd goed opgevangen door een sterke verdediging van de thuisploeg. Met nog 14 seconden te spelen in de eerste periode maakte Evan Cornish (assist Sean O’Neill, Brent Boon) er 4-0 van. Tijdens de dweilpauze nam coach Stefan Casteels de kans te baat om zijn ploeg toe te spreken en dit was duidelijk zichtbaar in de tweede periode. Matthias Guldentops (assist Pieter-Jan De Raet) en Axel Verstappen zorgden ervoor dat er 4-2 op het scorebord stond na 6 minuten spelen. Flashguns bleef jagen en proberen, maar het duurde tot de 18de minuut vooraleer Pieter-Jan De Raet (assist Matthias Guldentops) de 4-3 op het scorebord zette. In de laatste minuut van de tweede periode kon Sean O’Neill nog een keertje scoren op asssist van Cis Ceulemans en Brent Boon. In de derde periode lieten beide ploegen wederom mooie hockey zien waarin ze elkaar geen duimbreed toegaven. Na bijna 7 minuten kon Olympia S.C. uitlopen tot 6-3 dankzij de combinatie Evan Cornish – Brent Boon,  5 minuten later zette Matthias Guldentops (assist Yannick Compagnie) de 6-4 eindstand op het scorebord.