Divisie 2 Sportoase Antwerp Phantoms blauw 9 – 6 Olympia S.C.

De laatste wedstrijd van dit weekend was voor Olympia S.C. op het ijs van Deurne. Vanaf de eerste puckdrop trok Phantoms het laken naar zich toe en al snel viel er een eerste goal. Na een kwartier spelen stond de 3-0 op het scorebord en kwam er een speler van Phantoms in de penaltybox terecht. Hiervan profiteerde Tom Uytterhoeven die de assist van Nico Verschoren tegen de netten werkte. Met nog 2 minuten te spelen en terug een mannetjes van de thuisploeg op de bank kon Brent Boon (assist Kristof Blauwens, Cis Ceulemans) de score op 3-2 brengen. Met deze cijfers werden de kleedkamers ook opgezocht. IN de tweede periode begon Phantoms heel snel aan de wedstrijd en na een halve minuut stond de 4-2 op het scorebord, een minuutje later de 5-2. Geoffrey Hendrickx (assist Niels Rosiers) kon snel hierna de 5-3 op het scorebord zetten, maar het geluk zat niet aan de kant van Olympia S.C. Alle aanvallen werden vakkundig opgevangen terwijl langs de zijde van Phantoms alles leek te lukken. Na de tweede periode stond er 7-3 op het scorebord. In de laatste periode slagen Niels Rosiers (assist Brent Boon) en Cis Ceulemans (assist Brent Boon, Evan Cornish) er in om halfweg de derde periode tot 7-5 terug te komen. Nu schakelde Phantoms een versnelling hoger en al snel stond de 9-5 op het scorebord. Met nog 5 minuten te spelen maakte Brent Boon zijn tweede van de avond en zette zo de eindstand van 9-6 vast.