Divisie 2 Flashguns Heist 2 – 4 Liedekerke Lions

De eerste wedstrijd van het weekend was er eentje op het thuisijs voor Flashguns. Al vanaf de eerste aanvallen werd duidelijk dat het geluk niet aan de zijde van de thuisploeg zat. Ondanks vele aanvallen langs beide zijden kon geen enkele ploeg scoren in de eerste periode. Na 5 minuten in de tweede periode kon Liedekerke dan toch op voorsprong komen, na 16 seconden stond de score alweer gelijk dankzij Stefan Casteels op assist van Jeffrey Van den Eede. Flashguns kon ondanks vele aanvallen niet scoren en halfweg de tweede periode konden de bezoekers weer scoren. Nu was het Pieter-Jan De Raet die met de assist van Yves De Ryck de cijfers weer gelijk zette. Met een speler van Heist op de bank kon Liedekerke de weg naar de goal vinden en zo met 1 punt voorsprong de kleedkamers opzoeken. Na 23 seconden in de derde periode kon Liedekerke zijn vierde van de avond scoren en ondanks de aanvallen die Flashguns nog opzette, werd de eindstand 2-4.

Scroll naar boven