Divisie 3 Hitmen Heist 3 – 6 Sportoase Antwerp Phantoms

Ondanks de vele pogingen van beide ploegen om te scoren, stonden de cijfers halfweg de eerste periode nog gelijk. Na 12 minuten schakelde de bezoekers een versnelling hoger en een minuutje later keek Hitmen aan tegen een 0-2 achterstand. Met nog 2 minuten te spelen kon Gilles Claes een short handed goal scoren. In de tweede periode kon Phantoms na 3 minuten de 1-4 reeds op het scorebord zetten. Hitmen bleef gaatjes zoeken, maar Phantoms ving alle aanvallen op. Met nog 3 minuten te spelen, kon Phantoms de 1-5 op het scorebord zetten. In de derde periode bleef Hitmen vechten voor elke cm ijs en elke puck, maar na 6 minuten viel de 1-6. Hierna schakelde de thuisploeg enkele versnellingen hoger en halfweg de derde periode kon Maxim Coninx de 2-6 op het scorebord zetten. Met een goal van Lennert Cerstiaens op assist van Thibo Christiaens lag de einstand van 3-6 vast.