Divisie 4 Heavy Hitters Heist 1 – 4 Bulldogs Liège

De vroege wedstrijd op zaterdag was voor de Heavy Hitters van divisie 4. Zij kregen als tegenstander Bulldogs Liège. Na 3 minuten kon de thuisploeg op voorsprong komen dankzij Robin Schelles op assist van Chevy Sprangers. De thuisploeg bleef als een blok voor elkaar werken en met deze voorsprong werd de eerste periode afgesloten. Ook in de tweede periode konden ze alle aanvallen goed opvangen, tot in de 17de minuut een Heistse speler op de bank kwam. Bulldogs scoorde en met gelijke cijfers werd de tweede periode afgesloten. In de derde periode kon Bulldogs nog 3x scoren, ondanks de vele pogingen om de rangen te sluiten bij Heist. Met 1-4 op het scorebord gingen de punten verdiend mee naar Luik.