U14 Coldplay Sharks Mechelen 5 – 2 Olympia Heist

De laatste wedstrijd van het weekend was er eentje voor de U14 op het Mechelse ijs. Na 10 minuten spelen in de eerste periode keken de bezoekers aan tegen een 2-0 achterstand. Een goal van Tanel Van Tendeloo kon de stand terug brengen naar 2-1. Met nog anderhalve minuut te spelen kon Mechelen de 3-1 op het scorebord zetten en zo de kleedkamers opzoeken. Al snel viel in de tweede periode de 4-1 na een mooie aanval van Mechelen. In de 8ste minuut kon Olympia door een goal van Tanel Van Tendeloo terug een puntje dichter sluipen. Ondanks de vele pogingen om de defence te sluiten, kon Mechelen de periode gaan afsluiten met 5-2 op het scorebord. In de derde periode konden er langs beide kanten aanvallen opgezet worden, maar kon niemand meer scoren. Met 5-2 op het scorebord bleven de punten verdiend in Mechelen.