U14 Olympia Heist 8 – 6 HYC Herentals Rood

De eerste wedstrijd op zaterdagochtend was eentje tussen U14 en HYC Rood. Na 1  minuut spelen keek de thuisploeg aan tegen een 0-3 achterstand, waarna Heist toch wel probeerde een tandje bij te steken. Na 5 minuten kon dan een eerste keer gescoord worden door Tanel Van Tendeloo. Langs beide kanten werden nog aanvallen opgebouwd, maar geen kon tot een goal leiden. In de tweede periode kon HYC nog een puntje verder uitlopen. De 2-5 werd gescoord na 3 minuten door Miron Grin, de 3-5 een minuutje later door Tanel Van Tendeloo.  Met nog 5 minuten te spelen in de tweede periode kon Miron Grin nog 2x scoren. Met deze gelijke score werd er ook gerust. In de derde periode had Miron Grin dan 5 minuten nodig om via de assists van Luckas Meulemans en Mats Laurens de thuisploeg op voorsprong te brengen. Met nog 3 minuten te spelen bracht Tanel Van Tendeloo de stand op 7-5, maar binnen de minuut kon Navaro Vrancken zijn 5de van de ochtend scoren. In de laatste 2 seconden werd dan het 8ste doelpunt gescoord door Emiel Janssens op assist van Per Roelofs en Tanel Van Tendeloo.