Divisie 2 Olympia S.C. 10 – 2 HYC Old Stars

Om 11u kwam onze tweede divisie 2ploeg in actie op het thuisijs. De buren uit Herentals kwam met Old Stars voor een wedstrijd tussen de 7de en 8ste van het kampioenschap. Beide ploegen trakteerden de supporters op een mooi passenspel en vele kansen. Toch was het halfweg de eerste periode wachten tot HYC als eerste kon scoren door Anton Op de Beeck. De thuisploeg had 5 minuten nodig om een gaatje te vinden, Walter Vets kon scoren op assist van Mathias Guldentops waardoor de cijfers gelijk kwamen. 18 seconden later bracht Brent Boon op assist van Sean O’Neill de thuisploeg op voorsprong. Met deze voorsprong werd ook de kleedkamers opgezocht. In de tweede periode werd er langs beide kanten geprobeerd om de goal te vinden, maar de defences deden hun werk keurig. In de vijfde minuut kon Vincent Meylemans de cijfers gelijk zetten, maar dan schakelde Olympia S.C. een versnelling hoger. Geoffrey Hendrickx (assist Tom Uytterhoeven), Evan Cornish (assist Redlef Cornelis), Walter Vets (assist Redlef Cornelis) en een tweede maal Geoffrey Hendrickx (assist Nico Verschoren en Tom Uytterhoeven) konden op 5 minuten tijd de score laten oplopen tot 6-2. Met deze cijfers werd de tweede periode ook afgesloten. In de derde periode had Geoffrey Hendrickx anderhalve minuut nodig om de assist van Tom Uytterhoeven en Nico Verschoren om te zetten in een 7de doelpunt voor Olympia S.C., en zijn derde van de middag. Olympia ging aan sneltempo door en Kristof Blauwens (assist Kenny Laporte), Brent Boon (assist Redlef Cornelis) en Evan Cornish (assist Brent Boon) brachten op 3 minuten tijd de score op 10-2. Beide ploegen konden nog aanvallen opzetten, maar de eindstand werd vastgezet op 10-2. Volgende week zaterdag spelen deze 2 ploegen terug tegen elkaar op het Herentalse ijs.