U14 Olympia Heist 10 – 3 Beaufort Knights

Op zaterdagmorgen stond er een wedstrijd tegen Beaufort Knights op het Heistse ijs. Heist begon sterk aan de wedstrijd en probeerde al snel de weg naar doel te vinden. Na 5 minuten was het Emiel Janssens die door een pass van Per Roelofs de thuisploeg op voorsprong bracht. Miron Grin kon na 10 minuten de 2-0 op het scorebord zetten, twee minuten voor het einde van de eerste periode zette Quinten Stavleu de 3-0 erop. In de tweede periode had Tanel Van Tendeloo net geen minuut nodig om de 4-0 op het scorebord te zetten, en na 3 minuten verscheen de 6-0 al na 2 goals snel achter elkaar door diezelfde speler. Halverwege de 2de periode kon Beaufort een eerste keer prikken en Sam Federmeyers haalde de 0 van het scorebord. Heist zette snel terug orde op zaken door een 7de goal te maken, maar 20 seconden later prikte Beaufort de 7-2. Heist zette de neuzen terug in dezelfde richting en met nog 4 minuten te spelen in de tweede periode kon Miron Grin de 8-2 op het scorebord zetten. 9 seconden later zette Tanel Van Tendeloo de 9-2 op het scorebord. Met deze cijfers werd ook de tweede periode afgesloten. De derde periode werd aangevat met een sterk Beaufort, zij hadden 48 seconden nodig voor de 9-3 te scoren. Na 2 minuten kon Per Roelofs de pass van Miron Grin tegen de netten knallen waardoor de 10-3 op het scorebord verscheen. Ondanks nog veel aanvallen van Heist kon de thuisploeg geen enkele aanval verzilveren en werd de wedstrijd afgesloten met 10-3 op het scorebord. Volgende week zondag gaat ons jong geweld op verplaatsing naar Kortrijk.