Divisie 1a HYC Toekomstteam 10 – 2 Olympia Heist

Op zaterdagavond werd onze eerste divisieploeg verwacht in Herentals. Heist begon als een sterk blok aan de wedstrijd en kon lange tijd de rangen goed sluiten. Halfweg de eerste periode vond HYC dan toch een gaatje en kon een eerste keer scoren, een minuutje later nogmaals. Heist knokte zich een weg terug in de wedstrijd en ondanks vele aanvallen kon de periode afgesloten worden met 2-0. Vroeg in de tweede periode kon HYC zijn derde van de avond scoren, maar na 6 minuten kon Olympia door een goal van Thor Roelofs op assist van Han Roothooft de 2-1 op het scorebord zetten. Enkele minuten later volgde dan de powerplaygoal van Kevin Glassée op assist van Timo Dewin en Benjamin Jacobs. Ook HYC bleef gaten zoeken en de periode werd afgefloten met 5-2 op het scorebord. In de derde periode werden vele aanvallen opgevangen door de Heistse verdediging maar dit kon niet verhinderen dat de wedstrijd werd afgesloten met 10-2 op het scorebord.