Divisie 3 Ghent Dragons 11 – 2 Hitmen Heist

Op zaterdagavond werd onze divisie 3 in Gent verwacht voor een wedstrijd tegen de tweede uit het klassement. De thuisploeg had slechts 51 seconden nodig om op voorsprong te raken en na 10 minuten prijkte de 3-0 al op het scorebord. Onmiddellijk hierna kon Lennert Cerstiaens tegenscoren op assist van Vincent Deckers. De eerste periode werd afgesloten met 4-1 op het scorebord. Ook in de tweede periode trok Gent het laken naar zich toe en kon, ondanks sterk verdedigingswerk van Heist, nog 2 keer scoren waardoor de score verder opliep tot 6-1. In de derde periode probeerde Hitmen, net zoals in de eerste twee periodes, sterke aanvallen op te bouwen. Dit lukte echter niet zoals ze wensten, en ook in de verdediging liet men hier en daar een steekje vallen. Met nog 5 minuten te spelen stond de tussenstand op 10-1, waarna Vincent Deckers de weg naar doel vond. De wedstrijd werd uiteindelijk afgesloten met 11-2.