Divisie 4 Heavy Hitters Heist 9 – 1 Chiefs Leuven

Ondanks dat Heavy Hitters aan een hoog tempo aan de wedstrijd begon, was het wachten tot in de 15de minuut alvorens Robin Schelles de score kon openen. Niet veel later volgde een tweede goal van Jary Claes (assist Robin Schelles) en een derde van Joren Mesens (assist Jef Vissers en Robin Schelles). Ook in de tweede periode was het vooral Heist die de lakens naar zich toe trok en veelal in het aanvalsvak te vinden was. De verdediging sloot zijn rangen en zorgde ervoor dat het Heistse net leeg bleef. Een goal van Jary Claes (assist Joren Mesens) en Bram Peeters (assist Robin Schelles) zorgde ervoor dat de kleedkamers werden opgezocht me 5-0. In de derde periode kon Heist de voorsprong opbouwen tot 9-0 met 2 goals van Jary Claes (1x assist van Robin Schelles), Joren Mesens en Robin Schelles. Met nog 20 seconden te spelen was er geharrewar na een Leuvense aanval en in de laatste 6 seconden van de wedstrijd veegt Leuven de 0 van het scorebord. Met 9-1 op het scorebord bleven de punten verdiend in Heist.

Scroll naar boven