Divisie 2 Flashguns Heist 4 – 7 Liedekerke Lions

Om 11u kon onze tweede divisie2 ploeg aan de slag tegen Liedekerke Lions. De wedstrijd ging aan beide kanten gelijk op en de goalies hadden regelmatig werk om de netten leeg te houden. Uiteindelijk was het de thuisploeg die als eerste scoorde door Pieter-Jan De Raet (assist Steven Cammaerts). Deze voorsprong konden ze lang vasthouden door een mooi samenspel op het ijs te tonen. Halfweg de eerste periode kon Liedekerke de cijfers dan gelijk zetten. Met deze gelijkstand werd de kleedkamer opgezocht.

In de tweede periode trok Liedekerke het laken naar zich toe met 2 goals in de eerste anderhalve minuut en na 15 minuten spelen stond het 1-5. Met nog 3 minuten te spelen kon Jeffrey Van Den Eede (assist Emilio Jiminez Popa) de 2-5 op het scorebord. Met deze cijfers werd de tweede periode afgesloten.

De laatste periode was vanaf de eerste seconde voor de thuisploeg en na enkele aanvallen deed  Pieter-Jan De Raet en Jeffrey Van Den Eede heel snel 2x scoren. Met 4-5 op het scorebord kon de wedstrijd alle kanten op en beide ploegen beseften dit heel goed. Met 6 minuten gespeeld te hebben kon Liedekerke terug een puntje uitlopen. Heist bleef jagen achter een doelpunt, maar kon geen enkele kans meer afwerken. Ook in het Heistse vak werd er duchtig weerwerk gegeven en de goal bleef na de 4-6 lang leeg… tot met de laatste 17 seconden de 4-7 op het scorebord verscheen.

 

Scroll naar boven