Divisie 2 Olympia S.C. 2 – 15 Sportoase Antwerp Phantoms Wit

Om 9u stond Olympia S.C. op het ijs tegen de mogelijk nieuwe kampioen in divisie 2. De thuisploeg werd vanaf het eerste ogenblik in het eigen vak geduwd en kon vele aanvallen stoppen. Na 3 minuten is de eerste goal gevallen voor de tegenstander en zo kon Phantoms uitlopen tot 0-3. Kenny Laporte kon de puck oppikken in het eigen vak en doorspelen naar Nico Verschoren die de 1-3 op het scorebord zette. Olympia bleef druk zetten en Evan Cornish (assist Brent Boon en Cisse Ceulemans) kon de 2-3 op het scorebord zetten. Olympia S.C. bleef ondanks de tegengoals het hoofd hoog houden en probeerde elke face-off te winnen. Heist kreeg nog enkele mooie kansen maar kon geen enkele kans afmaken. De punten, en bijhorende titel, ging verdiend mee naar Deurne.

Scroll naar boven