Divisie 3 Chiefs Leuven 5 – 4 Hitmen Heist

De eerste 10 minuten van de wedstrijd probeerde Hitmen een goede defensieve muur te vormen voor Chiefs, maar dit lukte niet altijd even goed. Halfweg de eerste periode stond het 2-0 en de aanvallen van Hitmen konden niet afgewerkt worden. Na 13 minuten keerde ineens de kansen voor Hitmen en op een minuut tijd kon Hitmen de cijfers gelijk brengen. Gilles Claes en Bamba Leno (assist Robbe Van Twembeke) zorgde hiervoor maar dit konden ze niet vasthouden. De eerste periode werd afgesloten met 3-2 op het scorebord.

In de tweede periode deden beide ploegen veel moeite om tot scoren te komen, maar geen enkele ploeg slaagde hierin. Aan beide kanten werd vanuit eigen vak aanvallen opgebouwd maar deze konden niet afgewerkt worden. Met nog 4 minuten te spelen was het Leuven die nog een keertje kon scoren. Met 4-2 werd de tweede periode afgesloten.

In de derde periode kon Chiefs de face-off winnen en de puck gaven ze niet meer af. Een halve minuut ver in de derde periode stond de 5-2 op het scorebord. Heist bleef jagen achter een goal en was veelvuldig in het aanvalsvak te vinden. Na 13 minuten kon Heist eindelijk zijn aanval verzilveren door Gilles Claes op assist van Thibo Christiaens, 40 seconden later maakte deze laatste speler zelf eentje. Met 5-4 op het scorebord en nog 6 minuten te spelen was alles nog mogelijk . Heist ging sterk aanvallen te spelen terwijl Chiefs in het verdedigend vak uitstekend werk leverde. Geen van beide ploegen kon nog scoren waardoor de eindstand vastlag op 5-4.