Divisie 4 Heavy Hitters Heist 11 – 4 Haskey Hasselt

De laatste wedstrijd van zondagavond was voor onze divisie 4 ploeg op het Mechelse ijs. Heist begon sterk aan de wedstrijd en was veel in het aanvalsvak te vinden. Na 3 minuten kon Robin Schelles (assist Jef Vissers) de scoren openen. Aan beide kanten werden kansen gecreëerd en gelegenheidsdoelman Sander Braes had het nodige werk om zijn netten leeg te houden. Robin Schelles kon zijn tweede van de avond maken (assist Chevy Sprangers), maar de thuisploeg kon deze niet vasthouden. Met een mannetje op de bank zag Haskey zijn kans schoon en de 2-1 verscheen op het scorebord. Emiel Meir kon zijn eerste van het seizoen scoren (assist Siebe Rymenants), maar de 2 punten voorsprong kon het thuisteam niet vasthouden. Met nog 14 seconden te spelen verscheen de 3-2 op het scorebord.

In de tweede periode was het Heist die een versnelling hoger schakelde en probeerde de puck zoveel mogelijk in het aanvalsvak te houden. Haskey kon enkele malen in het Heistse vak komen, maar deze werden door de sterke Heistse goalie-ad-interim goed weggewerkt. Heist slaagde erin in deze periode 5x de netten te laten trillen: 2x Chevy Sprangers (assist Robin Schelles, assist Jary Claes), Siebe Rymenants (assist Robin Schelles en Jary Claes) en 2x Robin Schelles (assist Bram Peeters en Johan Van Nieuwenhove). Deze laatste legde de ruststand van 6-2  vast met nog 9 seonden te spelen.

In de derde periode is het geluk gedraaid voor Heist. Ze komen vele malen aan de goal maar slagen er in eerste instantie niet in om te scoren. Vele aanvallen worden goed opgevangen en Heist krijgt het lastig met shot op goal te vinden. Hasselt kon nog twee maal tegenprikken, maar bijna onmiddellijk na deze goal reageerde Jef Vissers (assist Siebe Rymenants). Met nog 2 minuten te spelen zette Heist alle zeilen bij en Nick Stevens (assist Bram Peeters en Robin Schelles) en Robin Schelles (assist Kelly Verbinnen) konden de eindstand vastzetten op 11-4.