U14 Olympia Heist 1 – 3 Haskey Hasselt

De U14 werkten dit weekend ook een wedstrijd af op eigen ijs. Bij de eerste puckdrop was het meteen duidelijk dat Heist een zware wedstrijd tegemoet ging. Hasselt nam meteen de bovenhand. Na een halve minuut stond de 0-1 op het scorebord, 10 seconden later de 0-2. Met een mannetje in de penaltybox van Heist verscheen ook de 0-3. Langzaamaan knokte Heist zich met zijn 2 lijnen in de wedstrijd waar ze enkele keren doelgevaar vormden, Geen enkele kans kon afgewerkt worden en met 0-3 werden de kleedkamers opgezocht.

Ook in de tweede periode was het hard tegen onzacht. Beide ploegen probeerden langs alle kanten aan te vallen, maar beide ploegen hadden ook te maken met een sterke verdediging. Na een fout van Hasselt stond Heist in powerplay en hier maakten ze dankbaar gebruik van. Per Roelofs kon scoren op assist van Emiel Janssens en met 1-3 werd de tweede periode afgesloten.

Ook in de derde periode kregen beide ploegen vele kansen bij elkaar gespeeld, maar het geluk zat aan geen van beiden hun kant. Sterke verdedigers en alerte goalies zorgden ervoor dat de score 1-3 bleef en de punten verdiend mee naar Hasselt gaan.

Scroll naar boven