Divisie 2 Liedekerke Lions 4 – 4 Olympia S.C.

De laatste wedstrijd van dit weekend was voor Olympia S.C., die in de vroege avond verwacht werden op het ijs van Liedekerke. Na anderhalve minuut waren de bezoekers al aangewezen op achtervolgen en halfweg de eerste periode verscheen de 2-0. Ondanks de vele pogingen van Olympia S.C. om aanvallen op te bouwen en te verzilveren, zat het geluk deze periode duidelijk niet aan hun kant. Een sterke verdediging en goalie van Liedekerke kon de aanvallen altijd stoppen en omzetten naar een eigen aanval. Olympia S.C. bleef, ondanks de 2 doelpunten achterstand, vechten om elke puck.

In de tweede periode won Liedekerke de eerste face-off en kon onmiddellijk scoren. De bezoekers knokten zich een weg in de wedstrijd en namen de wedstrijd in handen. Olympia S.C. was meer en meer in het aanvalsvak te vinden. De tegenaanvallen werden ook veel vlugger opgevangen waardoor goalie Lode Boen het rustiger had dan in de eerste periode. Iets voorbij halfweg tweede periode waren de bezoekers erin geslaagd de cijfers gelijk te zetten. Na 3 minuten was het Kilian Ceuelemans op assist van Redlef Cornelis, 5 minuten later was het Evan Cornish op assist van Redlef Cornelis. De derde goal werd gemaakt door Tom Uytterhoeven op assist van Nico Verschoren en Redlef Cornelis. Beide ploegen probeerde er nog eentje extra mee te pikken, maar hierin slaagden geen van beiden.

In de derde periode was Brent Boon die de bezoekers op voorsprong bracht na 5 minuten. Liedekerke was echter goed bij de les, want de face-off die volgde werd gewonnen door Liedekerke die zijn kans schoon zag om de cijfers gelijk te zetten. Ondanks dat er nog enkele sterke aanvallen langs beide kanten werden opgebouwd, kwam geen enkele ploeg nog tot scoren en werden de punten verdeeld.