Divisie 4 Ghent Dragons 3 – 4 Heavy Hitters Heist

Ondanks het late uur en de in extremis veranderde datum, stonden er 11 spelers klaar op het Gentse ijs om de punten mee naar Heist te brengen. Ook gelegenheidsgoalie Kobe Abspoel kwam met heel veel zin op het ijs. Ondanks verwoede pogingen van Heist konden zij geen enkele aanval afwerken, en ook bij Gent zat het geluk niet mee dankzij een alerte Kobe en hard werkende verdedigers. Met nog 5 minuten te spelen in de eerste periode kon Gent de Heistse goalie verrassen en was Heist op achtervolgen aangewezen.
Ook in de tweede periode waren de 2 ploegen aan elkaar gewaagd, maar was het toch Gent die net iets meer hun spel opdrong. Heist kon meerdere keren in het aanvalsvak komen, maar weer zat het geluk niet mee in de afwerking. In het eigen vak weren de Heistenaren zich goed, maar men kon niet verhinderen dat de tweede periode werd afgesloten met 3-0 op het scorebord.
In de derde periode leek ineens alles te lukken voor de bezoekers. Binnen de eerste minuut kon Heist de 0 van het scorebord halen door een goal van Wannes Baetens op de assist van Robin Schelles. Heavy Hitters bleef het tempo hoog houden en overal gaatjes zoeken. Vijf minuten ver in deze periode kon Wannes Baetens zijn tweede van de avond maken en zo de aansluiting maken en iets later stonden de cijfers gelijk dankzij een goal van Chevy Sprangers op assist van Jary Claes. Heist blijft druk zetten en probeert elke puck om te zetten in een sterke aanval, maar Gent sluit de rangen. Met nog 3 minuten te spelen kan Heavy Hitters eindelijk op voorsprong komen dankzij de tweede van Chevy Sprangers op assist van Robin Schelles.