Divisie 4 Heavy Hitters 2 – 8 Coldplay Sharks Mechelen

De laatste thuiswedstrijd voor Olympia werd op het Mechelse ijs gespeeld door divisie 4. Vanaf de eerste puckdrop was het duidelijk dat beide ploegen voor de winst gingen. Mechelen zat van in het begin beter in de wedstrijd en was dan ook vooral in het Heistse vak te vinden. Na 5 minuten waren het dan ook de bezoekers die als eerste tot scoren kwamen. Heist bleef jagen en halfweg de eerste periode kon Chevy Sprangers (assist Robin Schelles) de cijfers gelijk brengen.

In de tweede periode kon Heavy Hitters zich meer in de wedstrijd knokken. De aanvallen werden makkelijker opgebouwd en passes kwamen goed aan. Meerdere aanvallen vonden hun weg richting goal, maar hier stond een ijzersterke Mechelse goalie die elk shot genadeloos stopte. Ook de Mechelse kansen werden heel vaak gestopt, maar in de 16de minuut kon Mechelen de voorsprong nog een punt vergroten.

In de derde periode waren het de bezoekers die de wedstrijd terug heel sterk in handen namen. Na 5 minuten stond het al 1-6 ondanks de vele pogingen van de thuisploeg om de Mechelse aanvallen te verstoren. Bijna halfweg deze periode kon Chevy Sprangers, dit maal op assist van Wannes Baetens, zijn tweede van de avond scoren. Dit leek een omkering in het spel van Heist, want hierna waren ze veel meer in het aanvalsvak te vinden. De aanvallen die zij opzetten, konden geen veranderingen brengen in het scorebord. Wanneer halfweg deze periode de thuisploeg short handed kwam te staan, besloot Mechelen zijn goalie om te wisselen voor een veldspeler. Ondanks de duidelijke numerieke spelersvoordeel van Mechelen, stond Heist als een blok en konden een mooie penaltykill afleveren. De wedstrijd werd uiteindelijk afgesloten met 2-8 op het scorebord, waardoor Heist het seizoen afsloot op een 5de plaats met gelijke punten met Coldplay Sharks Mechelen. De assist van Robin Schelles deze wedstrijd zorgde ervoor dat hij dit seizoen afsloot als topscorer in divisie 4.